Coatings, wat zijn dat?

Crizal Easy uv

Crizal Easy UV brillenglazen zijn niet alleen voordelig,  ze bieden ook geweldige bescherming tegen schitteringen, krassen en vuil.

CRIZAL EASY UV VOORDELEN
Beschermt uw ogen tegen hinderlijke schittering en UV-stralen. Voorkom vermoeide ogen met Crizal Easy UV. Het vermindert de schitteringen van computerschermen, tablets en smartphones en vermindert het risico op vermoeide ogen. Crizal Easy UV zorgt voor een goede UV-bescherming en voorkomt schade aan de ogen op de lange termijn. Het is een kraswerende coating welke makkelijk schoon te maken en schoon te houden is.

KENMERKEN VAN CRIZAL EASY UV
Crizal Easy UV is bestendig tegen krassen en vlekken en kan tegen dagelijkse slijtage. Met Crizal Easy UV heeft u beduidend minder last van hinderlijke schitteringen. De coating maakt gebruik van een baanbrekende anti-UV technologie die uw ogen beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Reflecties van licht beïnvloeden ons dagelijkse leven. Zeker wanneer je brildragend bent. Veel brildragers passen zelfs hun gedrag aan om hinderlijke schitteringen te voorkomen. Tijd voor een kijkoplossing die speciaal ontwikkeld is voor een wereld vol licht en reflecties: Crizal Sapphire UV

DE INVLOED VAN LICHTOP UW ZICHT
Licht is overal en is belangrijk voor ons allemaal. Zo heeft licht invloed op ons lichaam en ons gedrag. Toch is de invloed van licht op ons leven niet altijd positief. We krijgen te maken met nieuwe lichtbronnen en worden hier vaker en langduriger aan blootgesteld.

CRIZAL SAPPHIRE UV VOORDELEN
De nieuwe Crizal Sapphire UV-coating is dé ontspiegeling voor de meest heldere brillenglazen*. De coating voorkomt verstoringen in het zicht door lichtbronnen, ongeacht de invalshoek van het licht.

Als brildrager geniet u van transparante en esthetisch heldere brillenglazen. Zo kunt u de wereld goed zien, én kunt u zelf ook goed gezien worden!

Brildragers in het bijzonder merken deze veranderingen ook op. Zij ervaren reflecties wanneer lichtstralen op een brillenglas vallen en daardoor van richting veranderen. Met meer licht om ons heen krijgen we dus meer te maken met steeds meer reflecties.

Crizal Prevencia
Beschermt uw ogen dankzij een selectief lichtfilter. Crizal Prevencia is het eerste transparante glas dat oogschade op de lange termijn tegengaat door schadelijk UV-licht en blauwviolet licht uit te filteren.

CRIZAL® PREVENCIA VOORDELEN

Zorgt voor uw welzijn en vermindert de risico’s op oogschade. Zonlicht en licht van andere bronnen bestaat uit verschillende stralen. Deze hebben positieve en negatieve invloeden op uw welzijn. Het ‘goede’ licht reguleert uw biologische klok en humeur en geeft uw hersenactiviteiten een boost. ‘Schadelijk’ licht, zoals blauwviolet of UV-licht kan staar of leeftijdsgebonden maculadegeneratie veroorzaken. Crizal Prevencia filter selectief het schadelijke licht, maar laat het noodzakelijke ‘goede’ licht wel door het glas vallen.

KENMERKEN VAN CRIZAL® PREVENCIA
De geavanceerde “Light Scan’-technologie zorgt voor de meest effectieve UV-bescherming en filtert selectief schadelijk blauwviolet licht. Met een transparante Crizal Prevencia coating geniet u van een E-SPF van 25. Dat betekent dat uw ogen met Crizal Prevencia glazen 25 keer beter beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen dan zonder uw bril. Dit ontspiegelde glas zorgt voor het beste zicht in ieder licht en is, net als ieder ander Crizal brillenglas, bestand tegen vlekken, krassen, stof en water.

Openingstijden

Breng gerust een bezoek op een van onze locaties. Wij staan u graag te woord voor een passend advies.

Maandag: 13.30 – 18:00 uur*
Dinsdag: 9.00 – 18:00 uur
Woensdag: 9.00 – 18:00 uur
Donderdag: 9.00 – 18:00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18:00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16:00 uur

*Geldt alleen voor Prinsenbeek, voor overige vestigingen bekijk de contactpagina