Nachtlenzen

DREAMLITE NACHTLENZEN

  • Overdag geen lenzen of bril meer nodig; volledige bewegingsvrijheid
  • Veilige en volledig omkeerbare correctie
  • Een goed alternatief voor laserbehandeling

Je gelooft je ogen niet! Hoe eenvoudig kan het zijn? Slapen met nachtlenzen en overdag haarscherp zien zonder een bril, leesbril of lenzen. Perfect voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen en overdag geen bril of lenzen willen dragen.

Voor wie?

DreamLite nachtlenzen zijn alleen geschikt voor mensen met bijziendheid, of bijziendheid. Je hebt dan een min-sterkte. DreamLite heeft een bereik van -0,75D tot -5,00D. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst -2,50 worden vernietigd. Maak je gebruik van een leesadditief? Dan is DreamLite Zoom de oplossing met een additief tot +1,50D. De hele dag scherp zien op alle afstanden.

Hoe werkt het?

Als je bijziend bent, is je oog als het ware iets te lang. De speciale vorm van de lens zorgt ervoor dat je hoornvlies ‘s nachts iets schotels krijgt. Dit corrigeert je oogfout. Dit wordt ook wel Orthokeratologie of Ortho-k genoemd. Zie het als een beugel voor je ogen. Overdag krijg je ogen volledige roest zonder bril of lenzen. Perfect voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen en overdag geen bril of lenzen willen dragen. Het proces is 100% omkeerbaar: wanneer je om welke reden dan ook wilt stoppen met DreamLite keren je ogen binnen een paar dagen terug naar hun oorspronkelijke vorm. Een mooi alternatief voor een laserbehandeling, wat veel goedkoper en definitief is.

Gebruik

DreamLite nachtlenzen zijn gemaakt van een hoog zuurstof doorlatend materiaal. De lenzen gaan maar liefst een jaar lang mee. Wij adviseren om de lenzen elk jaar te laten vervangen.

Wilt u graag meer informatie over de nachtlenzen? Kom dan gezellig bij ons langs. Wij vertellen u hier graag meer over.

Openingstijden

Breng gerust een bezoek op een van onze locaties. Wij staan u graag te woord voor een passend advies.

Maandag: 13.30 – 18:00 uur*
Dinsdag: 9.00 – 18:00 uur
Woensdag: 9.00 – 18:00 uur
Donderdag: 9.00 – 18:00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18:00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16:00 uur

*Geldt alleen voor Prinsenbeek, voor overige vestigingen bekijk de contactpagina